High Trust
Menu

High Trust

Sinds 3 oktober 2012 is Advocatenkantoor Duijn een High Trust kantoor. Wat houdt High Trust voor u en voor ons eigenlijk in?

High Trust ziet op de samenwerking tussen de Raad voor Rechtsbijstand en Advocatenkantoor Duijn. Hiervan heeft u voordeel wanneer u voor toevoeging voor rechtsbijstand (pro deo bijstand van een advocaat) in aanmerking komt. Door deze samenwerking weten wij binnen enkele dagen of uw aanvraag om een toevoeging na inhoudelijke en financiële toetsing wordt afgegeven door de Raad voor Rechtsbijstand. Zo kunnen wij u dus sneller en beter van dienst zijn. Verder betekent High Trust dat de Raad voor Rechtsbijstand in Advocatenkantoor Duijn vertrouwen heeft met betrekking tot de declaraties van de toevoegingen. De kwaliteit van het kantoor is onder de loep genomen en positief beoordeeld.

Kortom, een erkenning waar Advocatenkantoor Duijn trots op is en waar u profijt van kunt hebben. Meer informatie over High Trust? Deze is te vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.